Takeuchi, et selskap som er kjent for å produsere anleggsmaskiner. Takeuchi Manufacturing Co., Ltd. ble grunnlagt i 1963 i Japan og har etablert seg som en ledende produsent av minigravere og kompaktlastere. Selskapet har et globalt fotavtrykk og leverer robuste maskiner som brukes i bygge- og anleggsbransjen over hele verden.

Takeuchi er spesielt kjent for å tilby pålitelige og allsidige maskiner som er designet for å håndtere krevende arbeidsforhold. Deres produktutvalg inkluderer minigravere, kompaktlastere og knusere, som alle er konstruert med fokus på ytelse, effektivitet og brukervennlighet.

I tillegg til selve maskinene tilbyr Takeuchi omfattende støttetjenester gjennom et nettverk av forhandlere og servicepunkter globalt. Dette bidrar til å sikre at kundene får nødvendig støtte og vedlikehold for å maksimere driftstiden og effektiviteten til maskinene.

Takeuchi har et sterkt fokus på innovasjon og teknologi, og de fortsetter å utvikle nye produkter og forbedre eksisterende modeller for å møte de stadig skiftende behovene i bygge- og anleggsbransjen.

Sindre Hjelanes

Sindre Hjelanes

Dagligleder | Selger

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Les mer